Se Værelserne

Skal du eller i bruge en overnatning til dig selv eller flere en dag eller mere så tilbyder Hirtshals Idrætscenter gode overnatningsmuligheder i vores vandrehjem. Her er plads til enkelt personer og / eller træningsophold, gruppearrangementer eller lejrskoleophold med overnatning i lyse og venlige værelser med 4 eller 6 køjesenge.

Der er endvidere adgang til bad og toilet på værelsesgangen, en dejlig terasse, køleskab, samt fælles- rum med mulighed for at se TV, spise og hygge. Der er i alt plads til 86 personer.

Værelser

Værelserne ligger i værelsesfløjen, som har direkte adgang til hovedbygningen gennem en glasgang. Værelserne er lyse og venlige med køjesenge, bord, stole og skabs-faciliteter.
3 stk á 4 personer + 8 stk á 8 personer + 1 stk á 10 personer.

Hvis i kommer i store grupper på lejr altså flere end vi har senge til så har vi ofte benyttet vores multihal eller spejlsal til madrasser på gulvene. På denne måde kan vi sagtens have plads til grupper over 100 personer. 

Fællesrum

I forbindelse med værelsesgangen ligger et fællesrum hvor der bl.a. er mulighed for at se TV, video og DVD. Lokalet er ligeledes udstyret med whiteboard og den ideelle ramme om kurser, møder, gruppediskussioner, middage eller bare ren afslapning. Der er endvidere køleskab til opbevaring af drikkevarer.

1-4 Personers værelser

Hirtshals Idrætscenters har 3 værelser som er indrettet til 1-4 personer.  Værelserne er indrettet med 2 senge der står på gulvet  og 2 senge der hænger på vægen. Disse 2 senge på vægen kan slåes ned meget let hvis man skal overnatte 4 personer på værelserne.  Således bliver 2 senge hurtigt til 4 senge. 

Værelserne er lyse og venlige med køjesenge, bord, stole og skabs-faciliteter.

De 3 stk. 4 personers værelser ligge i værelsesfløjen med direkte adgang fællesgangen med adgang til toilet og bad samt fællesrummet hvor der er TV, video.

1-8 Personers værelser

Hirtshals Idrætscenters har 8 værelser som er indrettet til 8 personer.  Værelserne er indrettet med 3 køjesenge  samt 1 væghængt køjeseng 

Værelserne er lyse og venlige med køjesenge og stol.

De 8 stk. 8 personers værelser ligge i værelsesfløjen med direkte adgang fællesgangen med adgang til toilet og bad samt fællesrummet hvor der er TV, video.

1-10 Personers værelser

Hirtshals Idrætscenters har 1 værelse som er indrettet til 10 personer.  Værelset er indrettet med 5 senge 

Værelserne er lyse og venlige med køjesenge, bord og stole

De 1 stk. 10 personers værelse ligge i værelsesfløjen på første sal hvor man bare lige går ud på gangen og med af trappe så er man i fællesgangen med adgang til toilet og bad samt fællesrummet hvor der er TV, video 

Fælles Facilliteter

I vandrehjemmets fælles faciliteterne som hører til værelserne findes værelsesgangen/fællesgangen som fører til værelserne samt toiletter/bad fællesrummet med TV og whiteboard. Lokatlet er den ideelle ramme for hygge, kurser, møder, gruppediskussioner, middage eller bare ren afslapning. 

Endvidere er der køleskab på fællesgangen til opbevaring af drikkevarer. 

Svømmehallens åbningstider.

Tirsdag kl. 18:00 - 20:00 Sauna tændt.

Torsdag kl. 19:30 - 21:00 Sauna tændt.

Søndag kl. 10:30 - 13:30 Sauna tændt og vipper åbne.

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad - Fest - Møde

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk