Hal & Træningslokaler

Sportshallen i centeret overholder internationale mål og er bl.a. indrettet til indendørs fodbold, badminton på 6 baner, håndbold, basketball, volleyball, floor-ball og tennis. I 2003 blev den endvidere moderniseret med et nyt kombi-elastisk Taraflex gulv.

 

Udover dette kan centeret tilbyde en stor og lys gymnastiksal på 120 m2. Sportshallen i Hirtshals Idrætscenter benyttes bl.a. af en lang række skoler, klubber og foreninger i Hirtshals området, og i weekenderne syder det ofte af liv, når f.eks. håndboldklubben spiller hjemmekampe, eller en indendørs fodboldturnering afvikles. Derudover danner hallen ramme om store arrangementer, som shows, møder, fester, bankospil og messer.

 

Sportshallen

Med det nye kombi-elastisk Taraflex gulv fremstår sportshallen nu, som en top moderne, lys og velfungerende sportshal med mulighed for et utal af sports- og fritidsaktiviteter. Der er god plads til tilskuerne, og fra cafeteriet på 1. sal er der frit udsyn til begivenhederne i hallen.

 

Gymnastiksalen

Gymnastiksalen ligger på 1. sal i værelsesfløjen og er særdeles velegnet til aktiviteter så som aerobic, pilates, gymnastik, dans, bordtennis o.l. Den ene væg er en komplet spejlvæg, og langs øvrige vægge er der gymnastikbarrer. Der er ca. plads til hold med 25 personer i rummet, og der er endvidere musikanlæg til brug i træningen.

 

Træningslokale

Træningslokalet ligger i forlængelse af centerets motionscenter og er indrettet til spinning. Som i gymnastiksalen er lokalet udstyret med spejlvægge og musikanlæg.

 

Mulithal

Multihallen opført i 2015, og er til dagligt rammen for Bordtennisklubben B75´s hjemmebane. Gulvet er et taraflex af nyeste generation, og medvirkende til at begrænse skader ved udøvelse af sport. Der er belysning som opfylder kravene, b.la. når B75 streamer kampene via internettet. Multihallen kan også benyttes til andre arrangementer, såsom møder, koncerter, foredrag.

Motionscenter

Mandag-fredag kl. 6.00 - 21.00
Lørdag kl. 6.00 - 18.00
Søndag kl. 6.00 - 18.00
Alle helligdage kun til kl. 18.00

 

Svømmehallen

Tirsdage 19.30-21.30 (for voksne)
Torsdage 20.00-22.00 (for voksne)
Søndage 17.00-18.30

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Rasmus Jespersen

 

E-mail: info@hirtshalsidratscenter.dk

 

Tlf: +45 98 94 44 00

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk