Vandrehjem Hirtshals – Lange hvide kyststrækninger og frisk havluft

Søger du og din familie billige og sikre overnatningsmuligheder? Det kan meget vel være, at du aldrig har besøgt Hirtshals, Hjørring eller Nordjylland i hele taget. Hvis det er tilfældet, så kan du glæde dig over, at Hirtshals Idrætscenter også fungerer som vandrehjem i Hirtshals, hvor du og dine medrejsende kan booke en overnatning. Som vandrehjem i Hirtshals er vi stolte over at kunne tilbyde glimrende overnatningsmuligheder.

Vi er et vandrehjem i Hirtshals, hvor din familie kan finde en base, hvorfra I kan udforske hele Nordjylland. I Hirtshals og Hjørring kan du finde nogle fremragende shoppingmuligheder. Der er faste og hyppige togafgange mellem Hirtshals og Hjørring. På den måde er det nemt at besøge de steder, du godt kunne tænke dig at se.

Hvis du derimod er mere til lange hvide kystrækninger og fisk luft, så behøver du ikke gå ret langt efter det. Vores vandrehjem i Hirtshals ligger så tæt på kysten, at du kan vælge at gå eller løbe derhen. Vores gæster elsker at tage på gåtur langs kysten, hvor havluft og bølgernes lyd giver en enestående følelse af velvære.

Hirtshals Idrætscenter – En vandrehjem i Hirtshals for sportsgrupper

Hvis din sportsgruppe kunne tænke sig en træningsophold, så kan du på Hirtshals Idrætscenter bestille værelser som en del af vores træningspakker. Her på hjemmesiden kan du læse mere om de tre træningspakker, du kan vælge imellem. Du kan booke en overnatning i lyse og venlige værelser med 4 eller 6 køjesenge. Der er adgang til bad og toilet ude på værelsesgangen. Vi har en dejlig terrasse og fællesrum, hvor man kan se TV, spise og hygge i selskab af ens medrejsende.

Hirtshals Idrætscenter har plads til 80 personer. Derfor er vi sikre på, at vi til enhver tid kan tilbyde træningsophold, gruppearrangementer og lejrskoleophold med overnatning. Hos os har du mulighed for at komme tæt på naturen. Omkring centret kan du fx finde vandrestier og cykelstier. Det gør dit ophold hos os endnu mere spændende.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

Tirsdag kl. 18:00 - 20:00 Sauna tændt.

Torsdag kl. 19:30 - 21:00 Sauna tændt.

Søndag kl. 10:30 - 13:30 Sauna tændt og vipper åbne.

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad - Fest - Møde

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk