Træningslejr fodbold, håndbold og svømning i perfekte rammer

Kunne din klub eller dit hold tænke sig at tage på træningslejr for fodbold i perfekte rammer? Så er Hirtshals Idrætscenter det oplagte valg. Hirtshals Idrætscenter i Nordjylland er et velkendt idrætscenter i Danmark, hvor klubber og foreninger finder et hjem langt fra hjemmet.

Vi tilbyder en lang række træningslejre. Træningslejre for fodbold, håndbold og svømning er nogle af de mest efterspurgte hos os. Det er heller ikke overraskende, fordi vi har tre fodboldbaner, håndboldbaner og en topmoderne svømmehal.

Hirtshals Idrætscenter lægger lokaler til en lang række sport og aktiviteter. Det omfatter blandt andet floorball, dykning, tennis/minitennis, badminton, fitness, styrketræning og gymnastik. Det der ligger til grund for vores mange tilbud er vores moderne faciliteter, som skaber de helt perfekte rammer.

Vores idrætscenter benyttes af en lang række klubber og foreninger, der udbyder en bred vifte af spændende aktiviteter. Du kan læse om de fleste klubber, der er allerede repræsenteret her på siden. Træningslejr for fodbold er noget, vi er blevet eksperter i.

Vi sørger altid for, at når du arrangerer en træningslejr hos os, så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt faciliteterne er i orden. Hos os er du altid garanteret et ophold, der lever op til dine forventninger hver gang.

Hirtshals Idrætscenter – En uforglemmelig træningslejr for fodbold

I tidens løb har et stort antal klubber benyttet vores center til træningslejre. Det er også forståeligt, da vi råder over lækre og funktionelle sportshaller og lokaler, som er velegnede til intensiv træning.

Vi går meget op i, at vores faciliteter altid skal være klare og vedligeholdte. Det er netop det, der danner rammer om dit ophold hos os. Derfor er vi blevet kendt i hele Danmark som et idrætscenter, hvor din klub eller dit hold kan træne i de helt rigtige omgivelser. Hirtshals Idrætscenter tilbyder også træningsophold, gruppearrangementer og lejrskoleophold med overnatning i lyse og venlige værelser med 4 eller 6 køjesenge. Der er adgang til bad og toilet ude på værelsesgangen.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

SE SVØMMEHALLEN ÅBNINGSTIDER PÅ FORSIDEN ELLER UNDER MENUEN SVØMMEHALLEN

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad - Fest - Møde

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk