Overnatning Hirtshals – store naturoplevelser

Måske er du ung og kunne tænke dig at besøge Nordjylland med nogle venner. Muligvis er du voksen, men er stadig en ung sjæl. Så er det kun naturligt, at du søger en billig overnatning i Hirtshals. På Hirtshals Idrætscenter kan du booke en overnatning i Hirtshals, der byder på vores store naturoplevelser.

Ganske vist tilbyder vi som regel træningsophold, gruppearrangementer og lejrskoleophold med overnatning. Men hvis din familie eller medrejsende også kunne tænke jer en billig overnatning i Hirtshals, så kan I booke et dejligt ophold i lyse og venlige værelser med 4 eller 6 køjesenge.

På Hirtshals Idrætscenter har du adgang til bad og toilet ude på værelsesgangen. Centret har en dejlig terrasse og fællesrum med køleskab. Der har du og dine medrejsende mulighed for at se TV, spise og hygge. Da vi har plads til 80 personer, kan du altid finde et værelse hos os.

Hirtshals Idrætscenter – En spændende overnatning i Hirtshals

Det er ikke uden grund, at Hirtshals er blevet en populær destination. Mange af vores gæster nyder at besøge Hjørring, Tversted og andre turistattraktioner i Nordjylland. Hirtshals Idrætscenter kan vise sig at være et fremragende udgangspunkt, hvorfra du kan udforske hele Nordjylland. Da centret ligger tæt på kysten, kan du altid tage på gåtur ud i den smukke nordjyske natur.

Naturen giver også gode muligheder for en aktiv ferie. Du kan vælge at cykle i skoven eller langs kysten. Området har nemlig mange cykelstier, der byder på et smukt landskab. På Hirtshals Idrætscenter er vi altid behjælpelige, så du kan få fuldt udbytte af dit ophold hos os. Her er der gode muligheder for fugleelskere, lystfiskere og naturoplevelser for hele familien.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

SE SVØMMEHALLEN ÅBNINGSTIDER PÅ FORSIDEN ELLER UNDER MENUEN SVØMMEHALLEN

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad - Fest - Møde

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk