Dejlig mad ud af huset Hirtshals, Hjørring og resten af egnen

Planlægger du en fest eller et arrangement? Så ved du, hvor vigtig en rolle mad spiller. Hvis det er mad ud af huset i Hirtshals, du efterspørger, så er Hirtshals Idrætscenter et glimrende alternativ. Måske ville det overraske dig, at vi leverer mad ud af huset i Hirtshals, Hjørring og resten af egnen.

Langt de fleste kæder os sammen med idræt, og det med god grund. Vi tilbyder en lang række aktiviteter inden for håndbold, floorball, fodbold, svømning, dykning, tennis, minitennis, badminton, fitness, styrketræning og gymnastik. Men hos os kan du også bestille mad ud af huset i Hirtshals.

Det at bestille mad ud af huset i Hirtshals er blevet nemmere. Vi sørger for at levere din bestilling til den aftalte tid. Hos os er lækker mad noget, vi vægter højt. Vi ved, at det har stor betydning for dig, at dine gæster synes om den mad, der bliver serveret. Derfor anvender vi udelukkende råvarer og ingredienser af høj kvalitet.

De klubber og foreninger, der jævnligt benytter vores moderne lokaler, kan bekræfte, at den mad, vi serverer for dem, altid overgår deres forventninger. Det skyldes vores dygtige kokke og den fremragende madlavning, der kendetegner os. Når det er os, der står for maden, så bliver det altid en kæmpe succes.

Hirtshals Idrætscenter – Mad ud af huset i Hirtshals til gode priser

Når man snakker om billig mad, kan det godt være, at tanken falder på ringe og uspiselige mad. Den slags mad kan du aldrig bestille hos os. Men du kan dog forvente konkurrencedygtige priser, som ikke går ud over den kvalitet, du har krav på. Vi har stor fokus på velsmagende og sunde retter.

Når vi tilbyder en bestemt menu, er det fordi vi allerede har gennemtænkt alle detaljer. På den måde sikrer vi, at den mad, du bestiller hos os, er lækker og sund. Det hænger også sammen med vores kompromisløse bestræbelser for at overholde vores høje standarder med hensyn til hygiejne.

Den gode stemning er selvfølgelig noget, dine gæster er med til at skabe, men vores mad kan være prikken over i’et. Velsmagende mad bidrager i den grad til et vellykket arrangement. Vi skal nok sørge for, at det også gælder for dit.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

SE SVØMMEHALLEN ÅBNINGSTIDER PÅ FORSIDEN ELLER UNDER MENUEN SVØMMEHALLEN

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad - Fest - Møde

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk