Lejrskole Nordjylland – en helt unik naturoplevelse

Er I ved at planlægge en lejrskole i Nordjylland? Er I på udkig efter et skønt sted til jeres lejrskole i Nordjylland? Så vil det glæde jer at vide, at Hirtshals Idrætscenter tilbyder de bedste rammer for et hyggeligt og lærerigt lejrskoleophold.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt flere skoleklasser kan være med, er I velkommen til at kontakte os og aftale, hvordan vi bedst kan hjælpe jer. Vi tilbyder nemlig træningsophold, gruppearrangementer og lejrskoleophold med overnatning.

Et vellykket lejrskoleophold afhænger i høj grad af funktionelle undervisningslokaler og bekvemmelige soveværelser. På Hirtshals Idrætscenter råder vi over undervisningslokaler, der imødekommer jeres behov for fred og ro.

På den måde kan jeres elever fordybe sig i de emner, der bliver drøftet. Vores lokaler er både behagelige og rummelige. Når det glæder logi, da har vi lyse og venlige værelser med 4 eller 6 køjesenge.

Eleverne har adgang til bad og toilet ude på værelsesgangen. De kan også benytte vores dejlige terrasse og fællesrum, hvor de kan spise og hygge. Fordi der er plads til 80 personer, kan vi have adskillige klasser boende.

Hold din lejrskole i Nordjylland på Hirtshals Idrætscenter

Når I vælger at holde jeres næste lejrskole i Nordjylland, så får jeres elever mulighed for at komme helt tæt på den nordjyske natur og de mange attraktioner, Hirtshals og Hjørring er kendt for. Hirtshals Idrætscenter ligger meget tæt på Vestkysten.

Derfor er vores geografiske område et oplagt valg, når jeres klasser gerne vil holde jeres næste lejrskole i Nordjylland. Når opholdet også skal inkludere masser af aktiviteter, så er det skønt, at jeres elever får adgang til vores moderne svømmehal med vipper, gymnastiksale, moderne motionsrum, fodboldbaner og idrætshaller.

Det giver anledning til masser a motion under et meget aktivt ophold. Derfor giver det god mening, at I kontakter os og hører, hvordan vi bedst kan hjælpe jer med jeres planlægning og koordinering.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

Tirsdag kl. 18:00 - 20:00 Sauna tændt.

Torsdag kl. 19:30 - 21:00 Sauna tændt.

Søndag kl. 10:30 - 13:30 Sauna tændt og vipper åbne.

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad - Fest - Møde

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk