Hotel Hirtshals – Vi er ikke et hotel, men du kan bo godt hos os

Når der er turister og rejsende, der gerne vil booke en overnatning i Hirtshals, så er der mange, der søger på ordene ”hotel Hirtshals”. Hotel Hirtshals bliver flittigt søgt på i forbindelse med en færgeoverfart, shoppingtur, forretningsrejse eller noget helt fjerde.

Så hvis du er en af dem, der har skrevet hotel Hirtshals i søgefeltet, vil det glæde dig at vide, at Hirtshals Idrætscenter tilbyder lyse og behagelige værelser, hvor man kan få en god nattesøvn. Vi er måske ikke det hotel i Hirtshals, du oprindeligt havde i tanke, men en overnatning hos os kan være lige så god eller bedre.

Ganske vist er Hirtshals Idrætscenter bedre kendt for de mange sportslige aktiviteter og events, som vi jævnligt afholder. Vi tilbyder også en lang række aktiviteter inden for håndbold, floorball, fodbold, svømning, dykning, tennis, minitennis, badminton, fitness, styrketræning og gymnastik.

Som du kan høre, er vi et idrætscenter, som mange klubber og foreninger har valgt, fordi vores moderne lokaler skaber de perfekte rammer, hvor de kan afvikle deres aktiviteter til gavn for deres medlemmer. Men det er dog ikke ensbetydende med, at vi kun betjener klubber og foreninger. Hvis du har brug for en overnatning, så kan du sagtens booke den hos os. Vi er glade for at kunne byde dig og din familie velkommen på vores center.

Hotel i Hirtshals? Book en overnatning på Hirtshals Idrætscenter

Hvis prisen betyder meget for dig og du er en ung sjæl, så er Hirtshals Idrætscenter et billigt alternativ. Vores værelser er komfortable og har 4 eller 6 køjesenge. Som gæst har man adgang til bad og toilet ude på værelsesgangen.

Man kan også benytte sig af vores dejlige terrasse og fællesrum med køleskab. I fællesrummet kan man se fjernsyn, spise og hygge sammen med ens medrejsende. Vi har i alt plads til 80 personer. Så du kan sikker på, at der også er plads til dig.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

Tirsdag kl. 18:00 - 20:00 Sauna tændt.

Torsdag kl. 19:30 - 21:00 Sauna tændt.

Søndag kl. 10:30 - 13:30 Sauna tændt og vipper åbne.

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad og Fest

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk