Golfophold Nordjylland – Flere baner inde for 30 minutters kørsel

Når dit golfophold i Nordjylland skal være fokuseret og spændende, så er Hirtshals Idrætscenter et fremragende valg. På Hirtshals Idrætscenter kan du bo, mens du er på golfophold i Nordjylland. Vi er glade for at kunne byde golfspillere velkommen på vores center.

Vi ligger inden for 10 minutters kørsel fra Hirtshals Golfklub. Men i virkeligheden kommer man tæt på flere golfbaner. Man kan køre til Hjørring, Sindal, Brønderslev, Dronninglund, Aabybro og Aalborg, hvor man kan spille golf dagen lang. Når du bor hos os, er du garanteret et uforglemmeligt golfophold i Nordjylland.

Et golfophold i Nordjylland kan byde på mange spændende golfoplevelser. I kraft af dens placering er Hirtshals Golfklub en af Nordjyllands bedste baner. Fordi banen delvist er integreret i Kjul Klitplantage og den omkringliggende skov, resulterer det i flere spændende og udfordrende huller. Det sætter de garvede spillers færdigheder på prøve og hjælper nybegynderne til at tilegne sig flere basale spilletekniker. Så uanset om du er rutineret eller nybegynder kan du nyde at spille på Hirtshals Golfklubs bane.

Book dit golfophold i Nordjylland hos Hirtshals Idrætscenter

Når du reserverer din golfferie på Hirtshals Idrætscenter, er vi selvfølgelig behjælpelige med spørgsmål og gæstebilletter i forbindelse med dit ophold. Det siger sig selv, at der er mange faktorer, der gør golf til en spændende sport.

For det første, får man god motion uden at blive udmattet. Derudover kan man nyde en udendørs aktivitet, hvor frisk luft og flot natur er to grundlæggende elementer. Som om det ikke var nok, kan man også nyde samværet med familie og venner, som deler ens interesse for golf.

Hos Hirtshals Idrætscenter er vores faciliteter helt i top. Du behøver ikke at spekulere på forplejning eller komfort. Vi sørger for, at dit ophold hos os er behageligt og afslappende. Hirtshals Idrætscenter har en fantastisk beliggenhed i den rå og skønne natur, der kendetegner Vestkysten.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

SE SVØMMEHALLEN ÅBNINGSTIDER PÅ FORSIDEN ELLER UNDER MENUEN SVØMMEHALLEN

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad - Fest - Møde

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk