Festlokaler Hirtshals – vi skaber de perfekte rammer om din fest

Skal dit firma eller din organisation afholde et arrangement, en fest eller event? Så er det kun naturligt, at du nu er på udkig efter festlokaler i Hirtshals. Du kan glæde dig over, at Hirtshals Idrætscenter stiller moderne festlokaler i Hirtshals, hvor du og dit firma kan holde jeres fest eller event.

Ganske vist er vi bedre kendt for de mange sportsgrene og aktiviteter, vi lægger lokaler til. Men fordi vi råder over nogle fine faciliteter, kan vi også tilbyde hyggelige omgivelser, som i den grad bidrager til et vellykket arrangement. Du kan derfor trygt holde fest hos os.

Vores festlokaler i Hirtshals kan benyttes af virksomheder og organisationer, som ikke alene holder til i Hirtshals eller Hjørring, men også andre steder i Nordjylland. Vi byder alle borgere og kunder hjerteligt velkommen. Vi ved, at I allerede har investeret masser af tid og ressourcer.

Derfor er vi meget omhyggelige, når vi overdrager vores moderne lokaler til jer. Alle detaljer tæller. Det er grunden til, at vi lægger så mange kræfter i at holde vores fine lokaler ved lige. I tidens løb har vi foretaget en række renoveringer, til- og ombygninger. På den måde har vi sørget for, at vores festlokaler i Hirtshals er tidssvarende og funktionelle.

Lej dine festlokaler i Hirtshals hos Hirtshals Idrætscenter

Hirtshals Idrætscenter tilbyder en bred vifte serviceydelser. Vi tilbyder en lang række aktiviteter inden for håndbold, floorball, fodbold, svømning, dykning, tennis, minitennis, badminton, fitness, styrketræning og gymnastik. Af den grund har mange klubber og foreninger i Nordjylland valgt os.

Vi er kendt som en seriøs organisation, der støtter lokale tiltag. Vores bestyrelse er altid positiv stemt over for nye klubber og initiativer, som gerne vil benytte vores sportshaller og lokaler. Vores allervigtigste mål er at stille de bedste rammer i Hirtshals, hvor man kan samles til både sportslige, private og kulturelle aktiviteter.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

Tirsdag kl. 18:00 - 20:00 Sauna tændt.

Torsdag kl. 19:30 - 21:00 Sauna tændt.

Søndag kl. 10:30 - 13:30 Sauna tændt og vipper åbne.

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad og Fest

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk