Spisesteder Hirtshals – Hos os får du god mad til fornuftige penge

Du er på udkig efter gode spisesteder i Hirtshals. Måske besøger du os for første gang. Muligvis er du en af de lokale, som kunne tænke sig at spise ude. Uanset hvad kan du på Hirtshals Idrætscenter finde et af de bedste spisesteder i Hirtshals, hvor du kan nyde god mad til fornuftige penge.

Vi indrømmer gerne, at der er andre gode spisesteder i Hirtshals, men det ændrer ikke på, at vores cafeteria tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer.

Når man tænker på gode spisesteder i Hirtshals, så er det, fordi man gerne vil spise ude sammen med familien eller venner. På Hirtshals Idrætscenter har vi nogle hyggelige lokaler, hvor man kan spise og følge med i aktiviteterne i både sports- og svømmehal. Det er en del af den aktive stemning, der er fremherskende hos os.

Vi arrangerer mange aktiviteter. Vores tilbud omfatter aktiviteter i forbindelse med håndbold, floorball, fodbold, svømning, dykning, tennis/minitennis, badminton, fitness, styrketræning og gymnastik. For os er det enorm vigtigt, at vores gæster får en dejlig oplevelse, hver gang de besøger os.

Spisesteder Hirtshals – Hos os får du god mad til fornuftige penge

I vores cafeteria tilbyder vores venlige og smilende personale en række lækre og sunde retter. Fordi vi typisk har mange gæster, er der altid en meget livlige atmosfære i vores cafeteria. Det skyldes selvfølgelig de mange klubber og foreninger, der besøger os.

Antallet af gæster går dog aldrig ud over den hyggelige stemning, der kendetegner os. Så hvis du vælger at spise hos os, kan du regne med lækker mad i dejlige omgivelser.

Du kan læse mere om vores varierede menu her på hjemmesiden. Men uanset om du er mere til herregårdsbøf, wienerschnitzel, stjerneskud, flæskesteg, kalvefilet, brunede kartofler, salat eller pomfritter, så kan du være sikker på, at menuen altid byder på noget lækkert.

Kontakt Hirtshals Idrætscenter på tlf.: +45 98 94 44 00 og hør om vores tilbud, træningsophold og pakker. Du er også velkommen til at skrive til os på følgende mail: [email protected]

Svømmehallens åbningstider.

Tirsdag kl. 18:00 - 20:00 Sauna tændt.

Torsdag kl. 19:30 - 21:00 Sauna tændt.

Søndag kl. 10:30 - 13:30 Sauna tændt og vipper åbne.

Motionscenter åbningstider

Mandag - Fredag 06.00-21.00 

Weekend 06.00-18.00 

Kontakt Hirtshals Idrætscenter

Centerleder: Lars Henrik Kristensen

E-mail: [email protected]

TLF.: +45 98 94 44 00 

Kontakt Cafeteriet - Mad og Fest

TLF.: +45 29 81 25 01 - TLF. tid: 08:00 - 16:00

E-mail: [email protected]

 

Adresse: Halvejen 4 - DK-9850 Hirtshals

Klubber og foreninger i Hirtshals

Svømmeklubben Nejst - Hirtshals Boldklub - Hirtshals Badmintonklub - Hirtshals Familie- & Firmaidræt - Senior-Motion og samvær - Hirtshals Tennisklub - Hirtshals Handicap Idræt - Hirtshals Håndboldklub HH80 - Hirtshals Gymnastikforening - Nordsø Dyk